top of page
Inneform_Garderob_06.jpg

Garderob

 Vi behöver alltid mer förvaring! Som tur är kan vi designa och tillverka de vackraste och mest praktiska garderoberna för att förvara även den största klädkollektionen! Våra platsbyggda garderober skräddarsys och tillverkas efter era önskemål. Vi levererar med hög kvalitet och modern funktion.

Royal

Vår Royal garderob är ett mästerverk av klassisk och mycket detaljerad svensk design som säkerligen kommer att imponera. Dess eleganta och tidlösa stil förstärks med intrikata arkitektoniska detaljer som kommer att lyfta alla rum i ditt hem. Det noggranna hantverket som ingår i varje del är tydligt att se, och den lyxiga och funktionella inredningen kommer att hålla din garderob organiserad och snygg.

Counrty

Vår Country Wardrobe är symbolen för enkel elegans. Dess raffinerade design och klassiska stil gör den till en av våra mest sålda. Varje garderob är handgjord av trä av högsta kvalitet, vilket säkerställer oöverträffad hållbarhet och livslängd. Uppgradera ditt sovrum idag med detta tidlösa tillägg.

Special

Vi erbjuder en skräddarsydd tjänst som låter dig se dindrömdesign komma till liv. Vårt designteam kan skapa helt anpassade mönster till dina exakta specifikationer. Med vår expertis och innovativa tillvägagångssätt kan vi förverkliga vilken design som helst. Kontakta oss idag och låt oss förverkliga din vision.

bottom of page