top of page
20231013_152433.jpg

Bygg & Inredning

Inneform står för inredning som har hög kvalitet är tidlös och genomtänkt. Vår styrka är våra duktiga hantverkare, vår snickerifabrik och våra kvalitetsprodukter.

Förutom att tillverka möbler av hög kvalitet erbjuder vi även en komplett design- och byggservice. Vi kan ta kunden från inledande designstadium hela vägen genom hela byggprocessen med full kontroll över hela projektet – vilket gör hela processen så stressfri som möjligt för dig som kund.

20231019_101602_edited.jpg
20230920_081104_edited.jpg
IMG-20230714-WA0001.jpg

Inredning

Vi har kompetensen och produkterna som krävs för att skapa bästa tänkbara helhetslösning för ert hem eller företag. Vi kan leverera produkter och tillverka inredning helt enligt era önskemål, i vilken stil ni än söker. Vid renovering av kulturfastigheter eftersträvar vi att skapa en känsla av ursprung där våra inredningar skall hålla långt in i framtiden. Vi skapar miljöer med internationell hög standard.

Byggnadvård

Det är detaljerna som ger den rätta känslan. Saknar du någon detalj till din renovering eller bygger du nytt och önskar ett beslag i äldre stil? Välj mellan antikt eller nytillverkat.

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom byggnadsvård och hjälper dig gärna med teknisk och historisk byggnadskonsultation.

Exteriör

Inneform erbjuder en rad alternativ för tillbyggnad och exteriör byggnadsarbeten, utformade för att passa dina unika behov och preferenser. Vi prioriterar kvalitet i allt vi gör, och vårt skickliga team av proffs kommer att arbeta outtröttligt för att säkerställa att ditt projekt slutförs enligt högsta standard. Oavsett om du letar efter en klassisk eller modern design finns vi här för att leverera utmärkt utförande och överlägsna resultat.

bottom of page